вівторок, 20 березня 2012 р.

Хамове поріддя

Наші політики продовжують "злітати з котушок". Повідомлення про "діяння" владців і особливо стосовно жінок з кожним днем все більше нагадують інформації Совінформбюро з полів війни.
Дії депутата Петра Мельника взагалі не піддаються оцінці. Унікальне хамове регіональне поріддя. А "опозиція" жує соплі. Та й протесту громадськості, на жаль не чути. Насильство стає публічною нормою. Може соцмережі зреагують? Хештег придумувати не потрібно. #хам є хамом навіть у Твіттері, де процвітає любов...
****
МЕЛЬНИКУ П.
Пробачте, я кажу жінкам. Не чоловік ти - наглий хам....

2 коментарі:

  1. З хамством слід боротися не тільки у тих випадках, коли воно була направлене супроти жінок. У всіх випадках належить реагувати відповідно. Усім ж парламентським жінкам-новобранцям (тим, що стануть депутатами) я б порадила перш ніж отримати депутатське посвідчення, пройти якийсь ефективний курс самооборони. До речі, це б не завадило б і журналісткам. (Шкода, що в Україні немає курсів вендо – швидкої для засвоєння система самооборони, що була розроблена в Європі спеціально для жінок.) Ось тоді були б не хникання в ефірі (“ах! мене слабку образили”). А була б така класна та ефектна медіа-картинка, на якій слабка та тендітна дала відкоша сильному та нахабному із червоною пикою та животом розміром з гору. Ви тільки уявіть собі. Люди б тицяли пальцем на нього та промовляли: “це той, котрого жінка побила”. Wow!

    ВідповістиВидалити