середу, 3 квітня 2013 р.

Конституція за «Орифлэймом»...


Очевидно, що деяким іноземним компаніям та їх представництвам пора полишати Україну. І не тільки через наші внутрішні безлади.
Представники «Орифлэйм Украина» не  вміють спілкуватися з нинішніми клієнтами. І роблять все можливе, аби клієнтів не було взагалі.
Справедливий протест і обурення  в україномовних користувачів викликало ігнорування пропозицій, щодо українізації інтернет-ресурсів компанії . Конфлікт, що виник, здавалось би, виключно на мовному ґрунті висвітлив чимало інших проблем кампанії. Про деякі  вже гарно написано. Водночас хотів би загострити увагу на статті "Кримські держслужбовці на службі в "Оріфлейм". А це набагато серйозніше. Фактично ми не лише маємо докази корупційних діянь окремих держслужбовців, а чіткий сигнал того, що кампанія через таких «консультантів» впливає на політику країни. А це вже корупційні дії з боку кампанії «Орифлэйм Украина» .
Очевидно, що в такій ситуації  дії та бездіяльність представників фірми дають мені підставу повідомити публічно, що особисто я більше нічого не купуватиму в "Орифлэйм". Більше того настійливо радитиму те саме зробити моїм колегам. Сподіваюсь, що на світовому ринку ми швидко знайдемо еквівалентну заміну...А щодо «діянь» кампанії  «Орифлэйм Украина» - то цей допис можна вважати публічним зверненням до правоохоронних органів з приводу порушень українського законодавства. Жити за Конституцією навіть колись брендової фірми я не збираюся

1 коментар:

  1. Крім того охоронці фірми "Орифлейм" "кришують" парковки http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=40&t=26677

    ВідповістиВидалити