неділю, 2 червня 2013 р.

Євгенія Чуприна у Тернополі. 20/06


20 червня у Тернополі перебуватиме Євгенія Чуприна: координаторка Міжнародної літературної премії ім. Олеся Ульяненка, поетеса, Пані Абатиса анархо-поетичного панк-угрупування Куртуазний Матріархат. Шанувальники творчості Олеся Ульяненка матимуть змогу дізнатися про те, як створювались романи «Сталінка» і «Дофін Сатани», деталі  заборони роману «Жінка його мрії», про загадкову смерть Олеся Ульяненка та про його незакінчений роман «Пророк». Євгенія також проведе презентацію книги Олеся Ульяненка «Сталінка. Дофін Сатани» видавництва «Фоліо» у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді.  Початок зустрічі о 12годині. Бажаючі матимуть змогу придбати книгу

У цей день Арт-бар "Коза" запрошує на окрему зустріч з Євгенією. Тут о 19-00  мова йтиме про власну творчість поетеси та відбудеться дискусія про сучасний націонал-анархізм.
Заходи відбудуться за підтримки ГО "Інформаційний центр "Майдан Моніторинг", Мистецького об'єднання "Коза" та АМГО "Фонд розвитку міста Тернополя імені Володимира Лучаковського"

2 коментарі: