суботу, 28 лютого 2015 р.

Про Чечетова та Нємцова

“Мій викладач мікробіології любив повторювати "Все , що невидиме, а особливо - незрозуміле, завжди здається підозріливим".

Щодо Чечетова - то тут зрозуміліше - він ніколи не був самостійною фігурою у політиці. Але попри те володів інформацією, прийнаймні, про тих, хто уповнуважував його "диригувати". Навіть, коли самогубство було його добровільним рішенням - над ним тяжів "замовник" чи "замовники" його дій. Отже -  так, чи інакше він став жертвою колишніх "соратників" та працедавців.
Щодо Нємцова - тут ситуація складніша. Нємцов був достаньо самостійною фігурою, попри те, що мав широке коло знайомств в т. ч. і серед оточення Путіна.
Особисто для мене - істерія кремлеботів про "сакральну жертву ідіотські коментарі російських пропагандистів про українські та американські сліди " - є прямим підтвердженням версії, що замовником, а може, й свідком вбивства був Путін. А от діапазон варіантів - чому це сталося саме вчора - достатньо великий. Думаю, що версії про те, щоб таким чином відволікти увагу світу від Надії Савченко, чи спроба використати вбивство для "розрулювання" ситуації в Донецьку - не є аж дуже нереальними. Хоча, хто його знає, що там в неадекватному мозку російського керівника та його чекістського оточення? Власне, що Путін - безжалісний вбивця - було відомо і до смерті Нємцова”.

Коментар для http://topnews.in.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар