неділю, 9 серпня 2015 р.

День української повії

Поки що уточнюю. Це таки вчора був цей день чи вже сьогодні? Поза всяким сумнівом, що відлік пішов два роки тому. У 2013-му. Чи стане цей день міжнародним? Не знаю. Але всі передумови є. Чи варто святкувати? Не думаю. Тим більше, в українців свят , як блох у шолудивого Сірка. Але знати потрібно. Принаймні історикам, етнографам, етнологам. Зрештою філософам .Тому й нотую. Історія цього дня активно описується. Далі буде....

7 коментарів:

  1. Відповіді
    1. 2 Бо заміжня жінка, поки живе чоловік, прив'язана до нього Законом; а коли помре чоловік, вона звільняється від закону чоловіка.
      3 Тому то, поки живе чоловік, вона буде вважатися перелюбницею, якщо стане дружиною іншому чоловікові; коли ж чоловік помре, вона вільна від Закону, і не буде перелюбницею, якщо стане за дружину іншому чоловікові.
      (Рим.7:2,3)

      Видалити
  2. Самая достойная верность та, которая бывает во время трудности.
    А самое недостойное предательство то, которое бывает во время доверия.

    ВідповістиВидалити
  3. Жестокость - это черта характера добрых людей, она возникает, когда об твою доброту начинают вытирать ноги.

    ВідповістиВидалити
  4. Піддавшись всякого роду псевдодемократичним віянням, намагаєтеся прищепити українському суспільству спотворену поганську філософію, де панують сексуальна розбещеність і цинізм, спотворюються святі почуття любові і кохання, які замінюються грубим задоволенням своїх тваринних інстинктів і бажань, некерованих похотей тіла, що призводить до повної деградації особистості.

    Очевидно це мав на увазі німецький філософ І. Кант, коли говорив, що на нижчі інстинкти і тваринні бажання маємо накладати моральну вуздечку. У нас, християн, цією вуздечкою є Христове Євангеліє, Заповіді Божі і страх Господній та висока відповідальність перед своїм Творцем за вчинене нами. Особливо у день Страшного Суду. І на завершення додам: я не осуджую тих людей, які схильні до цього потворного явища, оскільки це хвороба – фізична і моральна. За них потрібно молитися, щоб всемилостивий Господь навернув і зцілив їх.

    ВідповістиВидалити