пʼятницю, 1 січня 2016 р.

Нам потрібні перемоги..

Дорогі і шановані друзі! Безмежно вдячний за лавину вітань з моїм 50-річчям всіма можлививми засобами - поштівками, листами, дзвінками, смс-ками, повідомленнями в інтернетсервісах соціальних мереж (публічними та приватними). З різних куточків світу і України.  І, розумію, що маю Вам подякувати бодай словом. Так ось.
Я не заслужив права святкувати свою річницю... Перше вітання в мій день народження прийшло від сина Василя із ЗСУ.  Одразу ж після того привітали мене батько і мама в родинному селі Дубівці.
Вже увечері, ми сиділи за родинним столом з донькою Людмилою і її нареченим Стасом. І я точно знаю, що мені потрібно, що потрібно моїм батькам та дітям. Я знаю точно, що потрібно всім нам і чого я хотів би Вам усім побажати у Новому 2016 році. В першу чергу і обов'язковою умовою...Я зичу нам всім перемог. Над зовнішнім ворогом, над ворогом внутрішнім. Перемоги над собою. Але не перемоги будь-якою ціною. Перемог без втрат. Будуть ці перемоги - буде і щастя, і благополуччя, і мир, і творче натхнення...І ВСЕ, чого Ви бажаєте собі та своїм рідним. І ці перемоги будуть. Бо Ви - сильні, і мужні, і добрі люди. І ми вистоїмо. І я матиму право святкувати. Щиро Ваш. В.Х.

2 коментарі:


  1. Svіtlana Mormel
    13 год ·
    Стрічка вже повна вітань з нагоди Дня народження Степана Андрійовича. І з громадянської точки зору і з точки зору історика це таки надихає Смайлик «smile» Тож, розширюючи поле дозволю собі ще кілька славетних душ згадати. Згадуючи Степана не завадить згадати і Івана, помолитись за обидві душі і обом подякувати. Допекти московитам так, щоб на тебе і через 300 років анафему читали то таки добра підстава для українців для трьох речей: в московську церкву не ходити, молитвою на Різдво згадати і красно дякувати за внесок у нашу спільну справу.
    А ще нині День народження святкує Volodymyr Khanas. Точно щось замислив Смайлик «smile»
    Тож вітаю всіх співгромадян з Новим роком і з тим, що бандерівському роду в Україні нема переводу і дай нам Боже цього разу імперію остаточно здолати.

    ВідповістиВидалити
  2. Лариса Полулях
    1 хв. ·
    зараз подивилась свою стрічку. поки блискотіла ялинка і кришились салати.....
    - наші з вами посилки мандрували сходом до своїх адресатів.
    - в усіх куточках сходу знаходились девайси, одяганки для воїнів
    - в родинах бійців отримували вітання зі всього білого світу
    - дітки вояків знайомились з новими, майже родинами, що приймають їх на відпочинок
    - продовжують новорічні свята подарунки - також від наших всесвітніх майже родичів
    ....ми робили дива, створювали дива, ми чаклували дива, ми плакали і сміялись весь цей такий непростий рік. А тут - дива траплялись самі по собі - наче звикли = і їм просто потрібно відбуватися - бо так вже має бути.....
    ФБ знову не дозволить тегнути всіх, хто у моєму серці - і хто частина мого серця. Але - я спробую хоч частину. Не ображайтесь, хто у комнентах.
    Ліна Ковальчук Костенко Михайло Diana Kurenkova Наташа Мочульська Natali Vershko Bohdana Kostiuk Roman Kowalski Марта Чумало Arina Ignatyeva Костя Косс Marina Bayda Irina Ignatova Мария Довжик Юлия Лебедь Оленка Шестопалова Alexey Shytov Viktor Shestopalov Ganna Bondarenko Marina Bond Miron Kosach Kuido Külm Juri Kozulia Валентин Полулях Aleksandr Dmitriev Olga Dmytrenko Valentina Pawlak Larysa Mykhaylenko Dara Kushnir Юлия Викторовна Данильченко Геннадий Мастер Антоніна Гиренко Svetlana Kot Olena Kosakivska Тетяна Колесник Лора Ск Valentina Lenivkova валера токарь Elena Valchuk Татьяна Вальчук Сергей Николаевич Белинский Yuriy Berko Олена Темченко Antonina Opalko Leonid Rogalskyy Oksana Rogalska Юрій Синільник Sergiy Grygorenko Вікторія Мірошніченко Анна Майборода Anna Sandalova Igor Stokoz Оксана Яцюк Алла Гуцева Galyna Rudyk Nataliya Grebenschikova Анжела Мамарева Antonina Prudko Ирина Прудкова Alena Repina-Molchanova Наталія Толуб Taisia Bullard Ганна Путова Viktor Lebed Алекс Лихий Ирина Ярошинская Олександр Кудінов Виктория Федотова Татьяна Губа Katerina Lukyanova Tanya Vlasyuk Olena Suslova Олександр Положинський Світлана Юсипенко Volodymyr Khanas Ile De France Ukrop Sergii Varvarskyi

    ВідповістиВидалити