суботу, 21 травня 2016 р.

Про форум "Тернопільщина –Invest -2016"

Упродовж двох днів на Тернопільщині перебувало більше 700 учасників з 20 країн світу та багатьох регіонів України. Форум "Тернопільщина –Invest -2016" ставив за мету утвердження позитивного іміджу Тернопільщини на міжнародному рівні і представленні його як території, сприятливої для інвестування і ведення бізнесу. Особливістю цьогорічного форуму було проведення панельної дискусії щодо створення та розвитку економічно спроможних громад,
оскільки реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади – можуть стати ключовою реформою з усіх, які зараз проводяться в Україні.
Тернопільська область має певний досвід, яким може поділитись з іншими. Саме тому під час панельної дискусії, котра відбулася у Збаразькому замку і котру модерував заступник голови ОДА з виконавчих питань Олег Валов,
 обговорювались сучасні методології, досягення і власне інвестиційні пропозиції. Під час засідання секції я представляв аналітичний звіт за результатами проекту "Громадський моніторинг відкритості місцевих бюджетів Тернопільської області".
Всі зацікавлені можуть ознайомитися з електронною версією звіту за посиланням. Підготовката публікація даного звіту стала можливою завдяки проекту "Ціна держави", що реалізує Фонд Східна Європа та CASE - Україна за фінансової підтримки Європейського Союзу.

5 коментарів: