пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Ukrainians? Підтримую!





Щиро зичу успіхів Олександрі. Водночас хочу застерегти її від ейфорії. Соціальні мережі та інтернетсервіси соціальних мереж не є тотожними речами. Зараз ситуація така, що вартніше слухати пропозиції від "мережевиків" аніж технарів. "Мережевики" завжди знайдуть ресурс, якщо тема їм сподобалася. Орієнтація на інвесторів може бути програшною. Краще тестувати процес, аніж піарити. Краще ділитись проблемами, аніж пояснювати їх походження. Хотілося аби все вдалося. Невірно вибрані моделі комунікацій є серйозною загрозою. Але, сподіваюся, проблеми вдасться подолати.

5 коментарів:

  1. Дуже вчасна пропозиція! Я вважаю, що нам україномовним українцям дуже не вистачає саме українсьої мережі для спілкування. "Єдіная страна" добре, але хотілося б і українською мовою з кимось поговорити. Я вже 7 років муштрую свою дочку, вона ходить в українську школу, я змушую її говорити зі мною українською мовою і буде дуже сумно, якщо їй наша солов'їна мова взагаді ніде та й не знадобиться. Українські діти також можуть в цій мережі знайти своє коло спілкування!

    ВідповістиВидалити
  2. Pavlo Fedoryshyn Ну поки, як на мене, все роблять правильно. Реклама розпочалась ще до запуску продукту. Так як глобально конкурувати з ФБ, ВК і т.д. дуже і дуже складно (не зміг навіть Гугл+), позиціонування себе як національної мережі ще до старту дасть десятки (сотні) тисяч користувачів. А далі подивимось-)

    ВідповістиВидалити
  3. Олег Ущенко
    2 хв. ·
    якісь у мене різко виражені двоякі відчуття.
    з одного боку, кайфово було довідатися, що Олександра Струмчинська ініціювала створення соцмережі для українців.
    з другого боку, для того тре було зібрати 50k підписів. тестових. і от українці вже кілька днів мотлошаться аби назбирати.
    50k підписів для нації чисельністю 40M перетворилося мало не на іспити на рівень нашої всепроникнущої інфантильності.
    в нормальній країні таку цифру наповнили би, бавлячись, за кілька годин...
    ось вам і причина наших проблем. люди надіються на краще, хочуть змін, але у їх свідомості закладено, що то має хтось зробити. треба не надіятися, а робити власними руцями.
    а змін нема. суспільство бурлить. клянуть систему, політиків, олігархів, загарбників. тим часом, затишно примостившись з чайком, хихикає собі в кулак наша глобальна суспільна пасивність.
    вона щось знає... )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Деякі україці інтуїтивно відчували, що Струмчинська їх кине :-)

      Видалити