вівторок, 31 жовтня 2017 р.

про "Пагоню" у Кременці

Сьогодні мав відповідальну місію. Від імені громадського сектору Загону "Пагоня" (громадської організації, котра займається допомогою бєларуським добровольцям в Україні) передав у Кременецький краєзнавчий музей біло-червоно-білий прапор та шеврон. Директор музею Андрій Левчук подякував за експонати і запевнив, що музей завжди готовий до співпраці а ціннний екпонат займе почесне місце серед українських прапорів раніше переданих музею учасниками Майдану та бойових дій. Зокрема він сказав :
"Не знаю що з часом будуть говорити історики і як до цієї події віднесуться спецслужби близької нам Білорусії, але сьогодні Володимир Ханас передав до Кременецький краєзнавчого музею прапор та бойовий шеврон білоруських добровольців котрі приймали участь у збройних конфліктах, що відбуваються на Сході України. ( Детальна інформація з деяких причин відсутня). 
Хочу вас запевнити, що завдячуючи моїм друзям в музеї вже зібралась доволі солідна колекція предметів цього довготривалого збройного конфлікту. Цікава згодом буде експозиція. Майже усі предмети причетні до жителів нашого краю."
Дзякуй, сябри! Живе Бєларусь! Слава Україні!
Знимки Катерини Зуб

Немає коментарів:

Дописати коментар