понеділок, 4 грудня 2017 р.

про садочки нової якості

"Бунт мам" був резонансним, але й прогнозованим. Щоправда за популістичними лозунгами і політичними заявами головне питання "замовника і виконавця освітніх послуг" залишалося за кадром. (як на мене). Лише сьогодні у обширі Всемережжя я побачив пропозицію, котра вартує обговорення, опрацювання і втілення.
Зрозуміло, що й пікетів вартує, і маршів. Бо  це - нова якість підходу до вирішення проблеми. Отже Тетяна Вербицька пише: "Багато моїх знайомих водить дітей у приватні (платні!) садочки. Ми теж приглядаємося до такого варіанту... Давайте напишемо заяви Надалу, хай перечислить кошти, закладені на наших дітей в комунальних садках, на рахунки приватних садочків, де по факту ходять наші діти. 1200+400... Вуаля! Приватний садочок стає майже безплатним ))))"

1 коментар:

  1. на таку пропозицію ТМР відповість, що діти -не тернополяни і ніякі кошти їм виділяти не будуть... до того ж приватних дитсадків у Тернополі АЖ 2, один "Затишок" - діє, а про те чи працює зараз другий - на вул. Збаразька, інформаці не маю... ціна приватного дитсадка за дитину в місяць у 2012 році була 3 тис.грн. (за твердженням батьків вихованців). цікаво, скільки зараз?.... чи всі батьки "потягнуть" навіть таку плату? як на мене, вихід - у садках неповного дня, приватних і комунальних, які будівельні магнати могли б передбачати у проектах новобудов на 1 поверхах. 6невелике приміщення, менші видатки на його утримання, день неповний -ціна менша.

    ВідповістиВидалити