понеділок, 15 січня 2018 р.

про Капітана

Цьогоріч "Данастріс альтернатива" вперше за одиннадцять років вирушить без свого капітана.
На стало людини закоханої у життя і Дністер - Валерія Сенькова.
Це той випадок коли не вистачає слів...




Друже Валєра... полетів у вирій... літанути у відпустку... тепер це твої слова назавжди... Талановитий, розумний, гарний... а мультики, а кіно, а театральна студія, а донечка влітку до кого приїде? стількі планів... як же Данстріс піде Дністром без Тебе?... сумую дуже... спочивай з миром, з Богом...
Олена Мудра 
Для мене Валерій залишиться Людиною Дністра.... 
Борис Гора


Нет слов. Плыви, Валерчик, по небесной реке. Память о тебе в наших сердцах...

8 коментарів:

  1. Трішки не дотягнув до пів століття... Залишив нам свої мрії у спадок... Такий різний, часом нечемний, харизматичний, добрий друг, товариш, брат, тато... Дністровська річкова видра, скількі історій пов'язано з Тобою,... Скількі пісень переспівано, а скількі ще ні... Спочивай з миром... Шкода, що не зустрілися... не дійшов, каву не попив... Що ж Ти хотів мені розказати, Валєрчик... — разом із Valeriy Senkiv.
    Олена Мудра

    ВідповістиВидалити
  2. Валерій Посвятовський Дуже шкодую за такою доброю і неординарною людиною. Таким завжди було не просто жити серед ситих і прагматичних.Дякую долі, що звела нашу сім'ю з тобою у Данастріс-Альтернативу у 2008 році. Незабутні враження. Прояв мужності і сміливості тобою виручаючи нас із небезпеки. Спочивай з миром. Світла пам'ять по тобі.

    ВідповістиВидалити
  3. Панахида за Валерієм Сеньківим відбудеться 16 січня 2018 року в Домі печалі по вул. Микулинецькій о 13-00.
    https://news-te.blogspot.com/2018/01/blog-post_68.html

    ВідповістиВидалити
  4. "Покладіть мене у човен
    І пустіть його рікою,
    Хай він в море, в море Чорне
    Тихо плине за водою."
    - Мирон, Роман з Британії

    ВідповістиВидалити
  5. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  6. Ліля Мусіхіна з Inna Skaletska.
    3 год · Ternopil ·
    Сьогодні відійшов у кращий світ мій кум і батько моєї похресниці Віри - Сеньків Валєра. Та ми, свої, ніколи так його не кликали. Для нас він назавжди лишиться Синяком.
    Мятежний, неспокійний, розхристаний дух... Який, здається, ніколи й сам до кінця не знав, чого хоче.
    Із початком війни нас розвели життєві дороги. Я втратила віру у пацифізм і те, що словом можна здійснити ВСЕ. Валєра був переконаний до останнього, що кожна людина добра.
    Для мене Україна - понад усе. Для нього - людина...
    Режисер самодіяльного юнацького театру. Поет, що вершив власне життя як творчий акт.
    Скільки юних тернополян пройшли через театр "Діалог" в обласній бібліотеці?Скільки підвальної та незріло-зеленої лірики почули ці стіни?
    Мені здається, він тому так поетично-театрально і покинув нас - у парку. Під снігом... Під прожекторами ліхтарів і за кулісами снігової заметілі.

    Співчуття рідним, друзям і знайомим. Похорони завтра о 12 із Дому Печалі.

    ВідповістиВидалити
  7. https://www.facebook.com/352733891843478/videos/396127190837481/?hc_ref=ARQ9MEmGPABwYFz2NxsoBtXCh7W38PGpD5LiQtQzGQ95L0a3NpCM_ptq4_cgz6fCZsc&pnref=story

    ВідповістиВидалити
  8. Плот, который построил Валера Сенькив...
    Вчера его уже похоронили. Он лег в родную землю Тернопольщины, которую так любил и которую хотел видеть процветающей, а протекающий рядом Днестр - вечно полноводным, чистым и неизгаженным грязными, алчными руками нуворишей-хапуг . Чтобы показать всем желающим непередаваемые красоты родного Днестра, он построил собственными руками Плот, вместе со своими союзниками собрав для этого 30 тысяч пластиковых бутылок. Минувшим летом делегация молдавских экологов сплавлялась на этом плоту по Верхне-Днестровскому каньону. Наш тернопольский коллега Володимир Ханас, познакомив нас с Валерой, произнес:"На плоту он - наш Царь и Бог". Так оно и было на протяжении 2 незабываемых недель сплава по одной из прекраснейших рек Европы, которую местные олигархи намерены испоганить навсегда, построив на ней 6 (!!!) губительных плотин. Против этого восставали Валерий Сенькив и его сподвижники, предлагая взамен прекраснейшую альтернативу - развитие туризма на днестровских берегах.
    ... Валерий Сенькив от нас ушел навсегда. Оставив нам в наследство свой Плот, Плот Надежды...

    Oleg Banaru додав 35 нових світлин — разом з Борисом Горою та 2 іншими особами.

    ВідповістиВидалити