понеділок, 23 квітня 2018 р.

про бібліотеки, Мангуш і Маріуполь

сказати, що я вражений - не сказати нічого. Доземний уклін представницям централізованої бібліотечної системи Маріуполя, директорці Мангуської ЗОШ №2 Світлані Терстуях, волонтерам Оксані Зайцевій, Вадиму Джувазі, Галині та Євгену Такій за подвижництво...

Дорогі мої тернопільські колеги та колежанки! Сподіваюсь ми знайдемо ресурси, час і натхнення, аби найближчим часом зібрати чергову посилку українських книг. На них , направду, чекають і Маріуполі і в Мангуші.



Величезна подяка тернополянам - Галині Компанієць, Юрку Кулику, Юрку Заруцькому, Ірині Моргун, Сергію Кутузову, Леоніду Бицюрі,  колективам UA Суспільне, Бібліотеки-музею "Літературне Тернопілля" та Тернопільській кінокомісії . Завдяки Вам - книги були зібрані і передані адресатам. 

1 коментар:

  1. Шановні тернополяни! Ми продовжуємо збирати книжки українською мовою, щоб до початку нового навчального року відправити в Маріуполь та Мангуш для шкіл та військових частин. Щиро будемо дякувати також за інформаційну підтримку. Принагідно хочу подякувати - Halyna Kompaniiets UA: Суспільне мовлення Юрко Кулик Сергій Кутузов Леонід Бицюра Бібліотека-музей "Літературне Тернопілля" Юрій Заруцький Ірина Моргун та Тернопільській кінокомісії . Завдяки Вашим зусиллям відбулось декілька передач книг адресатам.
    Книги можна приносити у бібліотеку-музей "Літературне Тернопілля" (вул І. Франка) та Молодіжний центр "Тернопіль"(вул. Йосипа Сліпого, 3).
    Wolodymyr Grycyna Наталка Колтун Наталя Турчин Микола Дума Василь Федюк Oksana Lekhitska Olena Mudraya Віктор Уніят Святослав Абрам'юк Уляна Баран

    ВідповістиВидалити