четвер, 19 липня 2018 р.

"Збережемо Дністер" - форум у Заліщиках

Люди з різних куточків України зібралися разом для сплаву Дністром і зустрічей з небайдужими мешканцями міст і сіл біля ріки, яким загрожує будівництво каскаду ГЕС. Наша мета - об’єднати зусилля і скоординувати дії для захисту Дністра. Долучитися до акції може кожна людина, громадське об’єднання чи група – на весь маршрут, на один день чи на окрему зустріч. 


Акцію ініціюють і підтримують рух "Простір свободи", WWF в Україні, Інститут Центральної Європи, Зелений рух Буковини, Чернівецька Медійна Платформа ”ШПАЛЬТА", інформаційний сайт ”BukNews: Всі новини Буковини", газета "Край", кемпінг для туристів на Дністрі “Білий Бізон” і низка інших організацій і спільнот України та Молдови.
22 липня у Заліщиках о 12-тій годині а приміщенні  читальної зали Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливогоь (вул. С. Крушельницької, 52) відбудеться Форум громадської взаємодії «Збережемо Дністер вільним!» за участі активістів, експертів, представників місцевої влади з Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької областей та інших регіонів України для вироблення спільної стратегії дій на захист Дністра. 
Запрошуємо усіх небайдужих  прийти та підтримати ініціативу. Мусимо сказати «НІ!» - ГЕС на Дністрі!». 
Контакти: 097-9873187 (Тарас, сплав 14-22 липня), 099-3028519 (Максим, сплав 22-28 липня).
На світлині Тараса Шамайди учасники сплаву в с.Лука

Немає коментарів:

Дописати коментар