понеділок, 9 липня 2018 р.

Уладзімір Хільмановіч: Хорватська зрада

На відміну від переважної більшості моїх друзів на ФБ не поділяю захоплення вчорашньою
Хорватією. Можете мене вважати старим параноїком, але я 40 років дивився футбол, грав у футбол і писав про футбол і бачу речі так як бачу. Вчора хорвати зробили все, щоб російські футболісти також стали героями чемпіонату.
До російських футболістів, до речі, ніяких претензій, вони вчора провели свою кращу гру на цьому мундіалі (до слова, шкода Смолова, яка  країна Росія можна судити по тому ублюдочному цькуванню, яке йому влаштували російські "вболівальники" в соцмережах за нереалізований пенальті).
Отже, об'єктивно Хорватія повинна була вигравати в основний час як мінімум 3-1. Однак, був запущений варіант, при якому хорвати були зобов'язані не виграти в основний час. Тільки наївні глядачі могли не помітити захворювання балканців на "іспанку", яку ми бачили раніше в 1/8-й від команди Ерра. Пара характерних саркастичних ухмилок від хорватів при витрачених моментах підтверджує спостереження.
Чесна гра хорватів (російські гравці, ймовірно, нічого не знали, тому спектакль вдався на славу!) .Почалася тільки в овертаймі. Не виключаю, що існував і варіант "А" - якби в півфінал вийшла не Англія, а Швеція, матч був би хорватами "злитий". Дискредитував Хорватію і приїзд на матч її президентші. Тут можна згадати і про ганебний візит іспанського короля.
Загальний висновок ж такий - путінська пропаганда скористалася чемпіонатом світу  повною мірою, серйозно зміцнила "рашизм" і "русскій мір", весь нормальний світ виявився в черговому програші. Про Сенцова і інших ніхто вже навіть не згадує ...
Єдине, що ще може зіпсувати їм "свято" - це чемпіонство Англії, яке, на жаль, малоймовірно.
А взагалі: Слава Уругваю! Спасибі Англії!
Уладзімір Хільмановіч , Беларускае Радыё РАЦЫЯ




Про вступ Уладзіміра Хільмановіча до Союзу бєларуських письменників "Зрілість Хільмановіча"
Світлина із Всемережжя

Немає коментарів:

Дописати коментар