неділю, 19 серпня 2018 р.

про "Пушкін проти Путіна"

11 серпня 2008 року ми з Ярославом Чорнозубом вийшли до пам"ятника Пушкіну, щоб розпочати акцію, котра тривала майже місяць "Пушкін проти Путіна". Так, номінальним президентом Росії був Медвєдєв, але для нас були очевидними маніакальні устремління кремлівського фашиста. Процитую: За словами одного з організаторів акції “Пушкін проти Путіна”, координатора коаліції громадських організацій “Своє” Володимира ХАНАСА, акція розпочалася вчора, 11 серпня, і триватиме доти, поки бойові дії не припиняться. Учасники акції закликають жителів Тернополя не купувати російські товари. “На податки, які сплатять російські підприємці, уряд Путіна-Медведєва зробить кулі та снаряди, а потім будуть плакати чиїсь матері”,
- пояснив мету такого заклику В.ХАНАС. Акція триватиме щодня з 16.00 біля пам’ятника російському поету Олександру Пушкіну.
Під грузинську музику і декламування віршів російського класика, зокрема про Кавказ, активісти збиратимуть підписи проти війни Росії у Грузії.
УНІАН
На податки, які сплатять російські підприємці, уряд Путіна-Медведєва зробить кулі та снаряди, а потім будуть плакати чиїсь матері, — каже учасник акції Володимир Ханас, 42 роки. — Тому у магазинах потрібно спершу дивитися на термін придатності товару, потім — на країну-виробника. Якщо продукт виготовили у Росії, — відкладіть його і виберіть інший, який вам до душі. 20 хвилин
Згодом частину матеріалів з акції ми передали в грузинські архіви та Посольству Грузії в Україні
Цікаво сьогодні перечитати коментарі, щодо нашої акції.
 А загальної моралі не буде. Але не маємо забути, як окремі  політсили ігнорували наш захід і хіхікали поза плечами. Чим уможливили російську агресію. Хоча в листівках, котрі ми роздавали, було таке попередження "Вчора -Чечня. Сьогодні- Грузія. Завтра -Україна?.
Світлини Ігоря Крочака


Немає коментарів:

Дописати коментар