понеділок, 2 травня 2011 р.

4-й #UzhTweVent

Тернопільські твіттеряни не лише виїхали на ужгородський баркемп , а й повернулись сьогодні. Більшість переглядає калейдоскопи кольорових снів, а я вирішив написати кілька рядків одразу, бо найближчими тижнями ....Та ну її роботу...
Отож...
Дякую організаторам кемпу. Українському суспільству направду бракує таких громадських активістів.
Дякую учасникам за увагу до соціальних проблем ми з радістю чекатимемо їх в Тернополі.
Дякую усім, з ким був знайомий особисто до цього і познайомився щойно на кемпі.Вірю - наше спілкування триватиме.
Окрема подяка фантастичній тернопільській групі твіттерян, котрі з кожним днем все більше вражають мене своїми новими талантами та жагою вдосконалення. І я втішений, що мав змогу про них розповісти усім учасникам зустрічі.



Рядок про негатив саме кемпу.
Конкурс для дівчат з футболками і (чи) без - неприємно здивував. Суміш несмаку, банальщини та некоректності явно дисонувала з іншими заходами зустрічі і абсолютно протиставлялась доповідям. Розумію, що вільні люди у вільній країні, але...
Про туристичні перспективи України
Ужгород мені завжди подобався. І не розподобався. І має багато родзинок і унікального туристичного потенціалу. Що доказали і баркемп, і свято меду та вина, і сакури, і екскурсія з чудовим екскурсоводом і...цей перелік можна продовжувати . Пишу кілька зауваг, бо всі ці фантастичні речі суттєво нівелюють:
 а) хамовиті, байдужі та неуважні офіціанти. Дехто з них примудряється поєднати всі ці три риси, а є такі, що примудряються їх "приховати " обрахуванням. Це поширена річ у Тернополі також.
б)  маніакальне намагання зекономити на паперових серветках, туалетному папері, смітниках і зубочистках  у Тернополі  помітні менше, і я би не хотів помилитися.
в) замовлення проживання телефоном і навіть попередня його оплата готівкою в ужгородських фірмах  не дає вам  гарантії, що ви поселитесь без проблем...
Яке успішне Євро-2012 при таких підходах і який туризм при стрімкому розвитку соціальних мереж?
Крім Ужгороду тернопільчани відвідали Замок Паланок в Мукачево. Крім відгуків, котрі вже є і котрі ще будуть( приєднуюсь до всіх), хочу відзначити знайомство з майстринею Ерікою Ерделі і нашого гіда Сергія. (кому потрібно - дам реквізити).

також від усіх учасників  чекаю відгуків та коментарів на наші проектні задумки

FAQ Гепатит 

та

4-й #UzhTweVent відбувся і став частиною світової історії розвитку соціальних мереж...Пора рухатись далі. 



12 коментарів:

  1. Згідна з усім вищенаписаним і рада, що Вам всім у нас сподобалось. Дякую і Вам за щирі відгуки і за твою щиру посмішку, Володимире! ;)

    ВідповістиВидалити
  2. доречі ідею про зміну правил конкурсу з футболками підкидав я. тому то виходить я багатьох неприємно здивував, а не організатори(((

    ВідповістиВидалити
  3. до Андрій Вовк Андрію! Є ДВІ причини написати про це:
    По-перше - я трохи старший :-))
    по-друге - організаторам можна підкидати різні ідеї і вони можуть їх прийняти беззастережно, трансформувати, або відхилити.
    і по-третє...найприкольнішою в конкурсі була хітова теза про дві прчини, але аж ніяк не конкурс...

    ВідповістиВидалити
  4. До Alnozima Оленко дякую за відгук. Шкода, що не вистачило часу трохи більше поспілкуватися. Але які наші роки! Чекаємо у Тернополі

    ВідповістиВидалити
  5. Андрій ідея зі стриптизом хороша, але виконання не найкраще:)!

    ВідповістиВидалити
  6. А чого нема нічого про скандали довкола Ларіної? То правда, що вона після критики відмовилась спілкуватись на афтепаті з іншими учасниками евенту?

    ВідповістиВидалити
  7. ну мабуть просто ніхто з Ларіною немав мети спілкуватись. ось її коментар щодо заходу http://www.youtube.com/watch?v=btyrF9fBHZM&feature=player_embedded

    ВідповістиВидалити
  8. Дуже влучно про маніакальне намагання зекономити на паперових серветках, туалетному папері, смітниках і зубочистках

    ВідповістиВидалити
  9. "Конкурс для дівчат з футболками і (чи) без - неприємно здивував. Суміш несмаку, банальщини та некоректності явно дисонувала з іншими заходами зустрічі і абсолютно протиставлялась доповідям. Розумію, що вільні люди у вільній країні, але..." - це дуже вірно підмічено. Тим паче повідомили про всі умови конкурсу саме в ході цього конкурсу і це справляє саме негативне важення. Але насправді все було дуже класно та позитивно.

    ВідповістиВидалити
  10. Погоджуюсь були неприємні нотки, але в загальному #uzhtwevent пройшов на славу! :)

    ВідповістиВидалити
  11. Ну напевно і мені вже пора прокоментувати:)
    @Ivan Omelian ну я старався, як міг:)
    Щодо самого конкурсу, то напевно спрацював той ефект баркемпу де самі учасники і вплинули на його перебіг. Ну а ми вже дали світло такій імпровізації.
    Радує одне, що на баркемпі всі уважно слухали, особливо Баловсяк.
    Щодо недоліків, то сподіваюся хтось моніторить відгуки про Ужгород і його сферу гостинності. Принаймі тим людям які до неї відносяться і до яких я маю доступ це все покажу, при чому в них теж це було і про це писали в тві.
    Радий, що такі маленькі негативи сильно не вплинули на загальні враження від баркемпу. Вдячний вам пане Володимире і всій тернопільській делегації за участь в баркемпі.
    ....З повагою скромний голова партії твітерян України
    ....................................Іван Паламарчук;)

    ВідповістиВидалити