неділю, 22 травня 2011 р.

Дні Батумі у Тернополі

Сьогодні у сесійній залі Тернопільської міської ради відбулось підписання Угоди про партнерство та співробітництво між містами Тернопіль та Батумі.
Але крім цього  офіційного заходу - дні Батумі передбачали і менш формальні речі. Що насправді втішило - концерт  муніципального оркестру у фоє міської ради  і прапори України та Грузії на флагштоках приміщення.
 А ще бажаючі змогли переглянути дві фотовиставки з Батумі ( в художній галереї та Бункермузі), переглянути класику часів і народів - знаменитий фільм Г. Данелія "Міміно" (теж у "Бункермузі") та взяти участь у  відкритті туристичного інформаційного центру Батумі у Тернополі (чача була теж.).
Я трохи твітив і направду тішившся, що колись декларативні речі про спіпрацю отриують реальні обриси. Про що шкодую? Виявляється на виставці робіт Лаші Абусерідзе, котру ми представляли кілька разів, є чимало світлин приміщень, котрі перестали існувати у Батумі впродовж останніх двох років. Місто модернізується та розвивається. В Батумі справжній інвестиційний бум...І це після війни...

2 коментарі: