четвер, 16 серпня 2012 р.

Про незаконну агітацію КОТА Блогосферного


Голові ВРУ
Литвину В. М
Шановний  Володимиру Михайловичу!
В українській блогосфері набрав обертів культ особи КОТА Блогосферного. Навіть створено Громадський Рух “За КОТА!”, метою котрого є підтримка кандидатури КОТА з блогосфери  на виборах Верховної Ради, що відбудуться 28 жовтня цього року. При чому прямо вказано, що КІТ «точно не з партії Регіонів». Ініціатори руху не подають ніяких відомостей про особу КОТА Блогосферного, котрий на сайті ЦВК як учасник виборчих перегонів не зареєстрований, однак бере участь у перевиборчій агітації .
 Є інформація про те, що КІТ з блогосфери є особою без громадянства, а окремі експерти вказують на наявність у нього паспортів іноземних держав. Таким чином такий масовий рух і агітація за КОТА   Блогосферного безпосередньо порушують Статтю 74. Закону УКРАЇНИ «Про вибори народних депутатів України», котрою участь у передвиборній агітації забороняється: «1) іноземцям та особам без громадянства, у тому числі через журналістську діяльність чи у формі участі у концертах, виставах, спортивних змаганнях, інших публічних заходах, що проводяться на підтримку чи за підтримки партії - суб'єкта виборчого процесу чи кандидата у депутати;».
Також агітація Блогосферного  КОТА  у вигляді демотиваторів безпосередньо порушує Закон України «Про засади державної мовної політики». Звертаю увагу, на те, що ніде офіційно не зазначена стать КОТА, що теж є порушенням законодавства.

У  зв’язку з вищевикладеним прошу терміново скликати позачергову сесію ВРУ з метою внесення у Закон УКРАЇНИ «Про вибори народних депутатів України» поправки до СТ 74, якою забороняється  Блогосферному КОТУ брати участь у передвиборчій агітації на виборах 2012 року.

Володимир Ханас, блогер, Тернопіль
Фальсифікації пройшли успішно, виборів не виявлено...)))))))) (c) Volodymyr Khanas

4 коментарі: