понеділок, 28 жовтня 2013 р.

Рекомендую Klucz Mobile - польського мобільного оператора для українців

Klucz Mobile – це новий польський мобільний оператор, заснований завдяки співпраці з одним з найбільших і найстаріших операторів Польщі Polkomtel Sp. z o.o. (TM PLUS). Весною 2013 року Klucz Mobile створив стартовий пакет у двомовному варіанті – українською і польською спеціально для українців, які приїжджають в Польщу працювати, навчатися чи відпочивати. Вигідні пропозиції від Klucz Mobile дозволяють регулярно спілкуватися з родиною в Україні.
Чому я особисто рекомендую цього оператора?

1. Найпереконливішим для  мене є той факт, що Klucz Mobile пропонуючи якісний і доступний продукт разом з тим  забезпечує  соціальну підтримку своїх абонентів. Іхні послуги спрямовані, в першу чергу, до українців, оскільки Польща є для них «першою країною» на шляху до Європейського Союзу. Зателефонувавши на їхній безкоштовний номер підтримки абонентів, Ви отримуєте безкоштовну кваліфіковану консультацію з питань адаптації, легального перебування та працевлаштування у Польщі, що є надзвичайно важливим для людей, які прибувають в Польщу з України.
2. Klucz Mobile також допомагає українцям знайти в Польщі легальну роботу, яка дозволить сплачувати податки, і відповідно до цього – користуватися соціальним пакетом, почуватися безпечно і впевнено. Цей проект реалізовується завдяки співпраці з агенцією посередництва праці East West Link, однією з провідних фірм на ринку працевлаштування іноземців (передусім українців) в Польщі.
3. Важливим елементом є підтримка Klucz Mobile мультикультурних фестивалів, таких як Лемківська Ватра та Дні добросусідстваKlucz Mobile також підтримує інтеграційні проекти Фундації Тернопільської, одним з яких є Клуб читача (European Reader’s Club) – ефективної форми  інтеграції та адаптації мігрантів. Саме Klucz Mobile першим відгукнувся та підтримав діяльність Центру консультування мігрантів у Вінниці та Тернополі.  а також надав друковані матеріали на правову тематику для Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в Тернополі.   У  планах оператора є й інші проекти, орієнтовані на інтеграцію, культурний обмін та дружні міжнародні відносини.

Інформацію щодо перебування, праці, адаптації в Польщі ви можете отримати від Марії Якубович, яка надає поради на інфолінії Klucz Mobile, за ТЕЛЕФОНОМ (+48) 727803797 з понеділка до п’ятниці з 8.00 до 16.00.
Ви також можете задати своє питання за допомогою електронної пошти, надіславши його на адресу: marija.jakubowycz@klucz.net

З більшістю клієнтів інфолінії оператор  постійно підтримує контакт: відповідає на їх запитання, допомагає вирішувати відповідні справи, висилає регулярно СМС-повідомлення про новини, які можуть зацікавити іноземців у Польщі.
Клієнти інфолінії з часом приєднується до кола користувачів Klucz Mobile, оскільки це дозволяє вигідно і дешево телефонувати до рідних та знайомих за кордон та в межах Польщі, а також безкоштовно спілкуватися всередині мережі Klucz Mobile. Дзвінки на інфолінію також безкоштовні. А тепер переконайте, що Klucz Mobile не є ключем українців до Європи?




2 коментарі: