суботу, 25 січня 2014 р.

Тритушки - нове явище в Україні, але небезпечне

Сьогодні Тритушки під наглядом Турчинова проголосили чимало тез, котрі однозначно засвідчили, про їхнє небажання слухати голос народу. Не почули вони ні звернень моральних авторитетів, ні петицій, ні автомайданівців, ні вимог учасників віча. Не хочу зосереджуватися на такій дурні, як істеричні викрики Яценюка про провокаторів, але мушу. Цим криком один, найбільш грізний з виду і поведінки тритушок, публічно визнав, що вони не ПРОТИ системи влади в Україні.
Вони пісяють і мріють цю владу ЗДОБУТИ. І,якщо вони таку владу здобудуть - їм навіть не потрібно буде підняття рук у сесійному залі - вистачить одного  істеричного "оппозиціонера" і всі незгодні будуть поза законом. Гомо еректуси постійно претендують на роль гомо сапієнс. Тритушки тупо не розуміюь, що це вони мають слухати вимоги громадянського суспільства, а не підлаштовувати це суспільство під власні владні потреби. І саме нездатність тритушок придумувати і  робити будь-які системні речі, що вчергове доказало сьогоднішнє віче, дає нам непоганий шанс. Принаймні розпочати  роботу з обрання Київських Зборів, відповідно до п.4 сьогоднішньої резолюції" Провести народні демократичні вибори Київського міського голови та Київської міської ради, забезпечивши їх підготовку та організацію." Тепер справа за організаційним комітетом, котрий офіційно визнало Народне Віче. (Сподіваюсь ця інформація не дійде до Турчинова :-))) Ще один плюс резолюції, піготовленої тритушками, - вона не відмінила Декларацію вільних громадян Харкова.

1 коментар:

  1. Вчора на віче опозиціонери проголосили план, який починався з того, что всі органи влади втратили свою леґітимність. Потім, поїхали до межигір'я, провели телефонні розмови і домовилися про переговори. Це добре, але таким чином, план скасований, леґітимність визнана. Потрібні політичні рішення і новий план. Альтернативу, яка стала результатом відсутності державних діячів в країні, ми бачили минулої ночі... Роман Романов

    ВідповістиВидалити