неділю, 31 березня 2013 р.

Що найбільше схвилювало у березні



У RIA плюс  є рубрика "Думка експерта", де відомим особистостям задають питання: "Що останнім часом вас схвилювало найбільше?". Про хвилювання потрібно написати  4-5 речень. У своєму деннику, я  пробую не оминути нічого. Але для видання ще раз згрупував:

Почну з особистого. Донечці Людмилі виповнилось вісімнадцять… І радісно і сумно.
Брав участь у роботі Х Міжнародного фестивалюдокументального кіно про права людини Docudays UA, що проходив у Києві. Правозахисні заходи та кінопокази були об’єднані спеціальною темою – «Вибір є!». Особливу увагу звертали на захист свободи слова і мирних зібрань, доступу до інформації та право на вільне вираження поглядів. Тішуся, що восени, з частиною фільмів зможуть ознайомитися тернополяни.  Схвилювало підвищення ціни на проїзд в тернопільських маршрутках.  Найбільше обурило звернення Тернопільської ОДА до суду з намаганнямзаборонити проведення акції «Вставай Україно». Це грубе посягання на конституційні права громадян.
Те, про що не написав для газети: у березні не писалися твірші

1 коментар:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn với website anthaison.vn chuyên sản phẩm máy đưa võng hay máy đưa võng tự động tốt cho bé là địa chỉ bán máy đưa võng giá rẻ tại TP.HCM và giúp bạn tìm máy đưa võng loại nào tốt hiện nay.

    ВідповістиВидалити