понеділок, 13 січня 2014 р.

Чому образився В.Філенко

Частина знайомих четверту добу не дає мені спокою і просить прокоментувати інформаційну атаку  з боку окремих осіб проти Всеукраїнського Форуму Євромайданів, що відбувся у Харкові. Сьогодні можу повідомити інформацію щодо двох публікацій В.П.Філенка. Як мені стало відомо від надійних поінформованих джерел" В.Філенко за старою компартійною звичкою намагався взяти участь у Форумі на правах Мегазірки-зі-Столиці з харківськими коріннями. Тобто були претензії на вступне слово та обрання у Найголовніший Президіум Форуму.
Йому пояснили, що для участі в роботі Форуму необхідно пройти прозору процедуру обрання , з публічним голосуванням та фіксацією на камеру. Також йому пояснили, що це правило єдине для всіх, а його Зірковість  взагалі  бачили глибоко в носі. Воно образилося і почало гівнометання та інтриги в кращих традиціях кабінету політосвіти Зміївського райкому КПУ в якому він працював..." Від себе особисто скажу, що на мій погляд, останні дві заяви Філенка свідчать про його повну безперспективність як всеукраїнського політика. Я не здивуюсь, якщо найближчим часом разом з перейменуванням проспекту Леніна на Леннона, харківські євромайданівці ініціюють визнання його персоною нон ґра́та  як і його соратників у боротьбі з народними ініціативами та євромайданами : Гепою і Допою.
До уваги: Офіційна резолюція Форуму. Матеріал про справжню людину з Харкова.

5 коментарів:

  1. Про що, власне, йдеться?
    Про дописи В. Філенка.
    В одному він висловлює категоричній формі підозру і перестогу і навіть необгунтоване звинувачення організаторам Форуму Євромайданів: http://www.3republic.org.ua/ua/news/12318
    Розібравшись і прочитавши Резолюцію форуму http://ternopilcenter.blogspot.com/2014/01/blog-post_13.html, у наступному дописі дає пояснення з елементами спростування (як зміг), зробивши, як на мене, крок назустріч.

    На мою особисту думку, варто, докласти всіх зусиль для перетворення ситуації, що склалася з такої, що розколює на таку, що консолідує.

    Вважаю актуальними слова Любомира Гузара про те, що взаємні звинувачення шкодять українцям.
    Додам, навіть якщо вони отримані "від надійно поінформованих джерел" ;)

    Можливо, варто послухати порад розумних людей і виступити зі спільною заявою?

    З повагою до автора,

    Вікторія Склярова

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за коментар. З ким і про що має бути спільна заява?

      Видалити
  2. Прошу!
    Дякую за емоційний допис.

    про що?
    Про взаємне порозуміння
    з ким?
    Найкраще для справи, якщо це будуть Зорян Шкіряк, Володимир Філенко, Арсен Аваков - з одного боку
    а з другого, приміром, Борис Захаров, Сергій Жадан і я

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Теж вважаю, що взаємні звинувачення шкодять українській справі. Сподіваюсь Борис, Сергій і ти переконаєш Зоряна і Володимира в цьому. Чекаю спільну заяву у коментарях до цього посту. Сподіваюсь, що довго чекати не прийдеться..

      Видалити