пʼятницю, 20 червня 2014 р.

НУО і вибори Президента. Аналіз і прогнози

22 червня о 11 годині в конференц-залі готелю "Галичина" (8-й поверх) (вул. Чумацька, 1) з ініціативи ТМО "Нівроку" відбудеться Всеукраїнський круглий стіл громадських організацій, які під час виборів вели мобілізаційну та моніторингову діяльність. Метою цієї зустрічі повинно бути: підведення підсумків діяльності під час виборів та обмінятись досвідом; по-друге висвітлити та поширити найбільш успішні практики використання сучасних інформаційних технологій під час громадського моніторингу для спостереження за виборчими процесами та запобігання порушенням виборчого законодавства;
по-третє: закласти фундамент для створення моніторингової мережі громадських організації, яка б в майбутньому могла спільно та скоординовано, а також із застосуванням соціальних медіа, інтерактивних карт та інших сучасних інструментів, здійснювати спостереження за підготовкою та проведенням майбутніх парламентських та місцевих виборів, яких можна з великою імовірністю можна незабаром очікувати.  У звязку з обмеженою кількістю місць, просимо попередньо подавати заявки із зазначенням теми виступу на електронну пошту khanas.volodymyr@gmail.com та/або у коментарях до цього посту.

На фото Наталки Зубар: Вони щось зафіксували :-)))
Більше про коаліцію «За прозорі вибори»: http://maidanua.org/2014/05/ternopolyany-ta-hmelnychanny-za-prozori-vybory/
Інтерактивна карта порушень: http://maidanua.org/vybory2014p/

“Проект здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.”

Немає коментарів:

Дописати коментар