пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

Презентація книги "Благословен, хто йде"

Сьогодні відбулася презентація книги "Благословен, хто йде!". Ті хто не були на цьому щирому, теплопу, душевному , направді родинному заході можуть позаздрити тим, хто там був. На своїй сторінці у ФБ Тарас Коковський написав:"Щиро дякуємо всім друзям, приятелям, шанувальникам творчості Лесі Романчук, котрі вчора 7 жовтня завітали на презентацію нової Лесиної книжки "Благословен, хто йде... ".
Дякуємо видавництву "Богдан", чудовому ведучому презентації пану Михайлу Зубику,музичному гурту під орудою пана Олексія Лещишина, представникам міської та обласної влади, всім, хто виголосив вітальне слово, ділився враженнями, дарував тепло свого серця, придбав книжку. Щира подяка пану Олександру Смику і працівникам Українського дому! Дякуємо Господу за нагоду ділитися вірою в Нього, звіщати Його Євангеліє спасіння. Усім - з роси і води! Ваші Леся Романчук-Коковська і Тарас Коковський." Виднограй з музичними фрагментами з презентації  та повний запис Юрія Дігая. Світлина Тараса Коковського.

1 коментар:

  1. Кілька разів пробував написати епіграму чи твірша, але ніяк не вдавалося. Постіно хочеться процитувати Василя Симоненка. : Торжествують: Він - не помилявся, не зітер ні разу підошов, проти вітру жоден раз не пхався... Але ж він нікуди не ішов..."

    ВідповістиВидалити