вівторок, 22 серпня 2017 р.

Мандрівний DOCUDАYS UA у фондах музею

 

Такі листи завжди приємно отримувати. Прошу всіх долучатися до наповнення фонду Мандрівного фестивалю .                                                  
"В минулому 2016 році на базі Кременецького краєзнавчого музею в Тернопільській області відбулось обласне відкриття Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.
Наш музей на партнерських умовах організовував показ фільмів фестивалю в м.Кременець та Кременецькому районі, відповідно до чого отримав багато схвальних відгікув та слів підтримки серед глядачів. В музеї та освітніх закладах краю після перегляду стрічок відбувалось жваве обгороння сюжетів та висвітлених питань, що в свою чергу засвідчує те, що фестиваль в нашому краю зустрів свого глядача!

       Після проведення в м.Кременці фестивалю за вашої участі, пане Володимире, в музеї накопичилось багато цікавого матеріалу про цей захід, серед яких декілька різних афіш, багато інших пост-матеріалів, сувенірів, публікацій та інше. Без сумніву, така культурна подія як фестиваль документальних фільмів не могла оминути наш науково-освітній заклад, тому науково-мктодичною радою було приняте рішення про створення окремого фонду предметів та матеріалів «Фестиваль DOCUDАYS UA».
        Пане Володимире, просимо вас і далі підтримувати нашу ініціативу у формуванні новоствореного фонду, оскільки до нас вже надійшло декілька десятків експонатів з інших міст та областей України де проходив Мандрівний фестиваль в 2016 році. При системному опрацювані предметів та матеріалів фестивалю ми зможемо розповідати про фестиваль не лише відвідувачам нашого музею, а й організовувати перевізні виставки про фестиваль в інших музеях, установах України та за кордоном. Фонд предметів та матеріалів «Фестиваль DOCUDAYS UA» у майбутньому буде слугувати науковим та журналістським дослідженням, а також буде основою для формування нових поглядів та ідей місцевим кіноаматорам та документалістам.
         Пропонуємо виступити з відповідною пропозицією до учасників та організаторів фестивалю, щодо передачі предметів, матеріалів тематично дотичних до Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA нашому музею.

З повагою до вас,
директор                                                                                Андрій Левчук

                                                            
КРЕМЕНЕЦЬКИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ
47000 Україна Тернопільська обл.         т. 068 365 41 41         kremenetsmuseum@gmail.com
 м.Кременець в.Шевченка 90                  ф.035 462 27 38       

вих.№ 61  від 21.08.2017                                              ГО «Адаптаційний чоловічий центр»
                                                                                            п.Ханасу В.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар