неділю, 30 грудня 2018 р.

про філателістичну "Кінохвилю"

На третій міжнародний форум "Кінохвиля"-2018 Тернопільська кінокомісія підготувала конверти, персоніфіковані поштові марки, недержавні марки-наліпки 16 фільмів та пам'ятний штемпель. Урочисте спецпогашення провели голова Тернопільської кінокомісії , ініціатор форуму Леонід Бицюра разом із Головою Держкіно Пилипом Іллєнком, філателістом Андрієм Пилюхом, кінознавцем Сергієм Тримбачем та істориком , краєзнавцем Володимиром Ханасом.
Як зазначив Володимир Ханас
"Минулоріч на Другому фестивалі "Кінохвиля" ми презентували серію з трьох марок "Кіномитці Тернопільщини". Відтак у 2018 році світ побачило ще дві марки та два конверти. На третю Кінохвилю ми знову підготували філателістичну продукцію, котра викликала неабияке зацікавлення. Окрім того підготовлена унікальна виставка матеріалів стосовно діяльності "Росохацької групи". З цими матеріалами можна буде ознайомитися аж до кінця січня у біблотеці-музеї "Літературне Тернопілля". Поза всяким сумнівом роботу в цьому напрямі продовжимо. І в Тернополі і спільно з партнерами з Асоціації кінокомісій. Не виключено, що на 4-й Кінохвилі представимо філателістичну виставку "Кіно у філателії". І , звичайно, нас тішить, що інформація про спецпогашення є в офіційному повідомленні Держкіно, а відтак тернопільська ініціатива стає загальноукраїнською..."


2 коментарі:

  1. «Бенджамин Бриэль Ли всегда был очень профессионален, держал меня в курсе всего, что происходило. Если у меня были какие-либо вопросы, он всегда был готов ответить. Это была моя первая покупка дома, я мало что знал о процессе кредитования, он помог мне понять, о чем у меня возникли вопросы. Мне очень понравилось с ним работать.
    Он - специалист по кредитам, работающий с группой инвесторов, которые готовы профинансировать любой проект или одолжить вам любую сумму под очень низкий процент.
    Свяжитесь с Бенджамином Бриэлем Ли. Электронная почта: lfdsloans@outlook.comWhats-App Number: + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити
  2. кредитна компанія, яка надає мені кредит у розмірі 5 000 000,00 доларів Коли інші кредитні інвестори нехтують моєю пропозицією, але містер Бенджамін Лі надає мені позику на успіх. Вони безпосередньо беруть участь у фінансуванні позики та проекті з точки зору інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Контакт по електронній пошті :::: Також lfdsloans@outlook.com або Напишіть номер WhatsApp на 1- (989 -394-3740)

    ВідповістиВидалити