неділю, 17 жовтня 2021 р.

Геніальний проєкт "Жива УПА.Тернопільщина"...

У нашій школі педагоги велику увагу приділяють національно-патріотичному вихованню учнів. Ретельно і системно ми працюємо за Українською Хартією Вільної Людини, головними її складовими. Тому природнім і зрозумілим є те, що школярі вивчають історію України з першоджерел. Такими історичними фактами про рідний край, часто оперує Тернопільська КіноКомісія.

Впродовж тижня, з 11 по 16 жовтня 2021р., за підтримки продюсера циклу, голови Тернопільської КіноКомісії Володимира Ханаса, учні опорної школи мали унікальну можливість подивитись цикл телепередач проєкту «Жива УПА. Тернопільщина».

Хочу підкреслити, що спочатку ми планували показ лише для старшокласників, але велику зацікавленість до перегляду документальних фільмів проявили учні, а також класні керівники інших класів. Таким чином, серії «Галина Кравчук», «Галина Дидик», «Ванда Горчинська» подивились школярі 7,8,9,10,11 класів.

Геніальний проєкт «Жива УПА. Тернопільщина» викликав глибокі емоції гордості, співпереживання, захоплення в учнів та вчителів школи. А як інакше? Адже ми, педагоги, виховуємо нашу молодь патріотичною, прищеплюємо любов до Батьківщини, повагу до цінностей української історії, культури.

В сьогоденні, у ритмі інноваційного, гіперактивного життя – важливо бути українцем!

Сердечно дякуємо продюсеру, голові Тернопільської КіноКомісії, знаному історику, публіцисту, краєзнавцю Володимиру Ханасу за організацію перегляду документальних фільмів «Жива УПА. Тернопільщина» для учнівського та педагогічного колективів школи. Складаємо слова подяки і захоплення режисерці циклу Марії Яремчук та всій знімальній групі за їх подвижницьку. Чекаємо в гості з новими фільмами та ідеями .



З повагою вчитель фінансової грамотності, керівник гуртка «Сокіл» , класний керівник 7-В класу Железняк Віта Олександрівна, НВК «ЗОШ I-III ст. №2 – ДНЗ» м.Хоростків

Немає коментарів:

Дописати коментар