вівторок, 8 листопада 2016 р.

Верховному Головнокомандувачу

Шановні колеги та колежанки!
Сьогодні, за день до 40-ї річниці з часу створення УГГ офіційний представник Міністерства оборони України - з його слів і представлення у суді - Олег Боберський у перерві судового засідання відповів мені на запитання ; Чи знаєте ви, що таке права людини і що за день 9 листопада? - Не знаю. 
Далі він проінформував мене, що діє "відповідно інструкцій"
і "не буде відповідати на запитання і в майбутньому". Я не фіксував цю розмову на записувальні пристрої - бо не міг уявити собі, що тінь "адвоката" В. Стуса до цього часу маячить за спиною представника ЗСУ. Не придумав нічого іншого - як звернутися до Верховного Головнокомандувача ЗСУ з вимогою провести службове розслідування цієї ситуації.
Текст звернення наводжу нижче. Прохання до небайдужих підтриати моє звернення у коментарях. Буду вдячний за правки і доповнення.


Верховному Головнокомандувачу ЗСУ України
Петру Порошенку

громадянина України, платника податків,
Володимира Ханаса

Прошу Вас призначити службове розслідування щодо особи, котра представляється під час судових засідань "офіційним представником Міністерства оборони" Олегом Боберським. Вказана особа у спілкуванні зі мною та під час судових засідань ставить під сумнів загальні засади Конституції України та ст.2 Закону України "Про Збройні сили України", мотивуючи свою позицію "інструкціями" .
У будь-який зручний для Вас час готовий надати додаткову інформацію.
Про результат розслідування прошу проінформувати мене особисто та своїх виборців.

Володимир Ханас.
П, С.
Щодо суті судового засідання див за ланкою

4 коментарі:

  1. йому би декларацію заповнити... разом з "колєгою" Болєщуком..!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Кожен поважаючий себе українець не може не знати, що сьогодні за день, то ж хотілося б звернути увагу на те, що видатний українець, поет і громадський діяч Василь Стус отримав другий термін 10 років примусових робіт і 5 років заслання саме за те, що боровся за наші права і свободи, будучи учасником УГГ. Тому вважаю неприйнятним факт незнання людиною такого рівня важливих віх історії України. Діяльність Василя Стуса і його товаришів заслуговує на пам'ять і глибоке вшанування!

    ВідповістиВидалити