неділю, 21 серпня 2016 р.

Тренінг з ефективних комунікацій

Впродовж  2016 року в Україні та Молдові реалізується міжнародний проект «Розбудова спроможності громад – досвід Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства». Проект реалізується Вінницьким обласним осередком Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» в рамках програми Флагманських проектів Міжнародного Вишеградського Фонду.

Головним результатом проекту є створення Академії спроможності громад, яка стане центром надання консультаційної та експертної підтримки органам місцевого самоврядування, громадським організаціям у різних аспектах забезпечення розвитку та впровадження передового європейського досвіду.
На даний час завершено підготовку п’яти навчальних дводенних модулів Академії. З 12 по 17 вересня  в м. Вінниці відбудеться навчання з 2 модулів у яких візьме участь по 30  відібраних учасників .
 Учасниками  навчань можуть стати представники органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадських організацій та активісти, які зацікавлені в розвитку спроможності своїх територіальних громад. Учасники повністю забезпечуються роздатковими навчальними матеріалами, проживанням та харчуванням під час проведення навчального модуля. Відбір здійснюється на конкусних засадах.

Теми навчальних модулів:
Досвід країн Вишеградської четвірки у впровадженні реформ: можливості застосування в Україні та Молдові;
Механізми участі громадськості в процесах прийняття рішень органами влади;
Стратегічне планування;
Фандрайзинг та підготовка якісних проектних пропозицій


Детальніше  з програмою всіх модулів, експертами Академії та текстом мотиваційного листа можна ознайомитись  на офіційному сайті проекту http://v4foreap.weebly.com/

Для участі в модулях необхідно надіслати мотиваційний лист  на електронну пошту kavunets@i.ua не пізніше 18-00 неділі, 4 вересня 2016 року. Відібрані учасники будуть повідомлені електронною поштою не пізніше 8 вересня. Заявки, що надійшли після встановленого терміну, розглядатись не будуть.

Зацікавлених у відвіданні  модуля "Ефективна співпраця влади,громадськості та медіа як механізми розвитку спроможності громад" прохання додатково вказати інтернетсервіси соціальних мереж, котрими Ви звично користуєтеся у побуті та на роботі. Також  Ви можете отримати додаткову інформацію тел. +380962104076 Володимир Ханас, +380673795251   Олена Черній, чи в коментарях до цього запису.

Настійливо рекомендую не забувати про питання інформаційної безпеки

2 коментарі:

  1. Це просто повне не незнання об'єктивних закономірностей життя суспільства і безглузде бажання суб'єктивними засобами подолати об'єктивну перешкоду позитивному розвиткові суспільства. http://o-m-sokolov.blogspot.com/2016/05/blog-post_69.html

    ВідповістиВидалити