вівторок, 30 серпня 2016 р.

Інформуй громаду відповідально

Оголошення про набір учасників тренінгу в рамках проекту
«ІНФОРМУЙ ГРОМАДУ ВІДПОВІДАЛЬНО!»

Метою проекту є підвищення рівня поінформованості населення щодо процесу децентралізації та добровільного об’єднання територіальних громад.
Проектом передбачається проведення тренінгу для 30 осіб з Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей, які обиратимуться на конкурсній основі з  представників місцевих ЗМІ, органів влади та профспілок.

В ході тренінгу заплановано проведення 4-х модулів, в рамках яких буде висвітлено європейський досвід запровадження реформ, сучасний стан реформи децентралізації в Україні та перспективи її розширення, а також роль громадськості та медіа в процесі добровільного об’єднання територіальних громад.
За результатами тренінгу учасники повинні підготувати матеріали, кращі з яких будуть опубліковані на сайтах організацій-партнерів  проекту.
Тренінг в рамках проекту відбудеться з 29 вересня по 1 жовтня 2016 року в готелі «Станіславів» (м. Івано-Франківськ, вул.. Чорновола, 7) Організатори забезпечують проживання, харчування та роздатковий матеріал. 
Для участі в тренінгу необхідно до 16:00 четверга,  15 вересня надіслати анкету учасника (додається) на адресу yulia_kulakova@ukr.net.  Контактна особа: Кулакова Юлія, тел. (067) 794-86-64.

Проект реалізується ВОО МГО «Україна – Польща – Німеччина» спільно з ГО «Інститут розвитку демократії та регіональних ініціатив» у партнерстві з Регіональним Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.


Анкета учасника
тренінгу в рамках проекту «Інформуй громаду відповідально!»


1.     Прізвище, ім’я, по-батькові
2.     Дата народження
3.     Місце проживання
4.     Яку організацію Ви представляєте? Вкажіть Вашу посаду.
5.     Контактний номер телефону
6.     Адреса електронної пошти
7.     Посилання на сайт та сторінки в соцмережах
8.     Що Ви очікуєте від тренінгу?
9.     Яким чином Ви плануєте поширювати отриману інформацію?
10.                Чи є у Вас особливі вимоги до харчування?


Заповнену анкету прохання надіслати до 16:00 четверга, 15 вересня, на електронну адресу yulia_kulakova@ukr.net  з поміткою в темі «Інформуй громаду відповідально».

Немає коментарів:

Дописати коментар