неділю, 7 серпня 2016 р.

Відстояти права військовослужбовців

Шановні колеги та колежанки!
Перші судові засідання у справі кількох тернополян проти Міністерства оборони, викликали неабиякий резонанс. І хоча частина публікацій стосувалась більше питань позбавлення військовослужбовців засобів для існування, попри важливість цього факту хочу наголосити на наступному: Бездіяльність штабістів та окремих командирів підриває довіру до Збройних Сил України, як суб'єкта правових відносин роботодавець-працівник і що , найважливіше, у такій та аналогічних ситуаціях нехтується Конституція України та  Закони України
Позивачі наголошують , що "неодноразові звернення до командування частини дотримуватися умов контракту призвели до переслідувань. Тому було прийняте рішення про розірвання контракту в судовому порядку.
Попередня перевірка фактів порушення військовою частиною умов контракту здійснила військова прокуратура. Попри вимогу прокуратури усунути порушення командування частини продовжило своє беззаконня.". Особисто у мене перші судові засідання оптимізму не викликають. Тому наявність у залі засідань небайдужих представників спільноти є надважливою. Якщо ми не підтримаємо спправедливі вимоги наших захисників, то хто захищатиме нас завтра?

Прошу всіх, у кого є така можливість, прийти на судові засідання 9 серпня 2016 року в Тернопільський окружний адміністративний суд за адресою м.Тернопіль, вул. Острозького, 20.
Засідання відбудуться о 14-00, 15-00 та 16-00.
Якщо когось цікавить зверення бійців до прокуратури, то я можу надіслати вам на електронку відскановані матеріали.

Знимки Ігоря Крочака та Володимира Якиміва
Про попередні засідання читайте також:
Тернопільські військові судяться з Міністерством оборони
Четверо спецназівців з Тернопільщини судяться з Міністерством оборони
Бійці захищають свої права
Бійці добиваються справедливості в суді

Немає коментарів:

Дописати коментар